شنبه 94 مرداد 17 :: 12:59 عصر ::نگارنده : موسوی
تمپل گراندین افراد اوتیستیک را از نظر فکری به 3 نوع تقسیم میکند .
شنبه 94 مرداد 17 :: 12:58 عصر ::نگارنده : موسوی
استفان کاوی (از سرشناسترین چهرههای علم موفقیت) احتمالاً با الهام از همین حرف انیشتین است که میگوید:« اگر میخواهید در زندگی و روابط شخصیتان تغییرات جزیی به وجود آورید به گرایشها و رفتارتان توجه کنید؛ اما اگر دلتان میخواهد قدمهای کوانتومی بردارید و تغییرات اساسی در زندگیتان ایجاد کنید باید نگرشها و برداشتهایتان را عوض کنید .»
پنج شنبه 94 مرداد 15 :: 10:11 صبح ::نگارنده : موسوی
(نوشته ی: دکتر رضا دلپاک)
پنج شنبه 94 مرداد 15 :: 9:47 صبح ::نگارنده : موسوی
درمورد بیماریهای روحی-روانی، کلیشههای مختلفی وجود دارد. اما در واقعیت، تشخیص اختلالات روحی معمولاً دشوار است—مخصوصاً در افرادیکه دچار علائم اختلال دوقطبی هستند.
دوشنبه 94 مرداد 12 :: 3:46 عصر ::نگارنده : موسوی
Post-traumatic-stress-disorderقبلا نیز در زمینه اختلال استرس پس از سانحه صحبت کرده ایم می خواهیم با ورزش این عارضه را درمان کنیم.
دوشنبه 94 مرداد 12 :: 3:45 عصر ::نگارنده : موسوی
درمانگرانی که طرحواره ایثارگری در ذهنشان ریشه دوانده است ( طبق تجارب ما تقریبا تمام درمانگران این طرحواره را دارند )
دوشنبه 94 مرداد 12 :: 3:44 عصر ::نگارنده : موسوی
ما تلاش می کنیم شخص را از خودش خارج کنیم ، یعنی رهائی از دام نگرش های کهنه و رسوب کرد. بهترین راه حل ایجاد فاصله بین شخص و هویت اوست. اینکه چگونه می توان یک شخص افسرده را حداقل لحظه ای از افسردگی اش منفک نمود، نکته مهمی است.
دوشنبه 94 مرداد 12 :: 3:43 عصر ::نگارنده : موسوی
شخصیت وسواسی که قادر به تجریه عشق نیست جای ان را به احترام و امنیت می دهد و در نتیجه با وابستگی خود به دیگران سعی می کند احترام و امنیت را به دست اورد. اما درست در همینجا وابستگی را بی کفایتی قلمداد می کند(از انجا که ارمانگرا هم هست) لذا در برابر لذت وابستگی که شیفته ان است اجتناب از خود نشان می دهد و بهمین دلیل دچار افسردگی شده سپس کاهش اعتماد به نفس را تجربه کرده به درون می خزد. لذا با با پشت پا زدن به لذات وابستگی نوعی برتری اخلاقی را برای خود خلق می کند. بسیاری از علایم بیمارگونه ناسازگار خود را با ((لعابی از فضایل اخلاقی)) می پوشاند.
دوشنبه 94 مرداد 12 :: 3:42 عصر ::نگارنده : موسوی
باربارا استیونس بارنوم / ترجمه : بهاره غلامحسینی و سمیرا غلامحسینی
دوشنبه 94 مرداد 12 :: 3:41 عصر ::نگارنده : موسوی
اگرچه فرضیه بین فردی سولیوان (1) در چارچوب علم روانپزشکی تکامل پیدا کرد، اما به شدت از روانشناسی اجتماعی، انسان شناسی و علوم سیاسی تأثیر پذیرفت. وی چند سال پس از دریافت درجه پزشکی خود و اتمام خدمت سربازی در جریان جنگ جهانی اول وارد حرفه روانپزشکی شد. یکی از دوستان نزدیک او ویلیام آلونسون وایت یک عصب روان پزشک (2) مشهور در بیمارستان سنت الیزابت واشنگتن بود و در مجمع روانپزشکی که وی تأسیس کرد سولیوان به مدت ده سال از 1933 تا 1944 سمت ریاست داشت و در آنجا تعالیم سولیوان و فروم ارایه می شدند. ادولف مه یر دومین فردی بود که بر روند تفکر سولیوان تأثیر گاشت از وی جمله ای به این مضمون نقل است که «ذهن یک پدیده زنده منظم در حال حرکت است» و در بحث در مورد تئوری سولیوان تأثیر این نظر روشن خواهد شد. |